De haartrends voor mannen wisselen niet zo vaak en zo extreem als bij vrouwen, maar er zijn toch echt ieder jaar wel verschillende trends. Kijken we naar de trends van dit jaar, dan gaan we vooral terug in de tijd. Uiteraard wel met de juiste styling zodat je haar helemaal up-to-date is. In dit artikel zie je alle trends voor mannen voor dit jaar.

Mannen met lange haren

Dit is natuurlijk niet heel erg verrassend, want er lopen veel mannen al een tijd lang rond met lang haar. Dit jaar is het echter ook een echte trend te noemen. Wees niet bang, je hoeft niet ineens ook van rockmuziek te houden of een surfer te zijn; iedereen mag lang haar hebben. Denk er hierbij alleen wel om dat je jouw bakkebaarden en nekhaarden regelmatig laat bijwerken, want dan ziet alles er fris en verzorgd uit.

Opgeschoren of gemillimeterd

Mannen met een opgeschoren stijl, ook wel een fade-out genoemd, mogen zeker niet ontbreken in deze lijst, want ook dat is deze zomer een trend. Maar ook het gemillimeterde haar mag zeker weer gezien worden. Heb je een baard? Dan moet je uiteraard niet vergeten deze mee te trimmen zodat alles er netjes en verzorgd uit blijft zien. Voordeel bij een gemillimeterd kapsel is dat je er niet voor naar de kapper moet, want dit kun je prima zelf.

Mannen met een jaren ’80 kapsel

Niet alleen qua kleding komen de jaren ’80 weer helemaal terug, maar ook qua haartrends. Zo mogen de mannen ook echt weer wat meer volume gaan laten zien, dus de föhn heb je daar zeker bij nodig! Je kunt kiezen voor een scheiding in het midden, je haar naar achteren of een kuif, het kan en mag allemaal. en de volume spray zorgt er vervolgens voor dat alles op zijn plek blijft zitten. Maar ook de Rock and Roll kuiven mogen weer helemaal, inclusief bakkebaarden.

De undercut uit Peaky Blinders

Iedereen kent de serie Peaky Blinders wel, wat zich afspeelt in de jaren ’20 in Birmingham. Nadat de kledingstijl uit die serie populair is geworden, is het nu tijd voor het kapsel. De undercut is ontzettend populair maar het moet uiteraard wel goed uitgevoerd worden. Laat je daarom altijd goed adviseren wanneer je naar de kapper gaat en dit voorstelt.

Lees ook: Je lichaamshaar harsen, waxen of scheren; waar kies jij voor?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here