Overweeg je om aan linkbuilding te gaan doen met je bedrijf? Een goede beslissing want linkbuilding kan je heel wat bijbrengen, tenminste als je een samenwerking aangaat met een rasechte linkbuilding specialist. We raden af om op eigen houtje aan de slag te gaan met linkbuilding. Er zijn risico’s aan verbonden die je positie in de zoekmachines stevig kunnen schaden. Een linkbuilding specialist kent de valkuilen en zal ervoor zorgen dat je op middellange termijn en op een onderbouwde manier stijgt in de zoekmachines.

Linkbuilding werkt nog altijd

Linkbuilding werkt vandaag de dag nog altijd. Zowel in Google als in andere zoekmachines kun je heel wat plaatsen stijgen als je je linkbuilding strategie goed aanpakt. Hoewel je op het internet heel wat over linkbuilding kan vinden, blijft een bijzondere business. Je wil echt niet opgezadeld worden met een Google penalty, waardoor je naar beneden tuimelt in de rankings. Daarom is het ook verstandig om in zee te gaan met een linkbuilding specialist. Deze weet perfect hoe de algoritmes van Google werken en zorgt ervoor dat je een gezond linkprofiel opbouwt. Een linkbuilding specialist zorgt niet enkel voor relevante links naar je website, zo sporen ze waardeloze links op en laten ze verwijderen. In vakjargon wordt dit linkdetox genoemd. Beide acties hebben een enorme impact op je positie in de zoekmachines, maar moeten doortastend gebeuren.

Laat het aan een linkbuilding specialist over

Een doorwinterde linkbuilding specialist vertrekt steeds van een diepgaande analyse en gaat niet zonder linkbuilding strategie aan de slag. Kwalitatieve linkbuilding is niet goedkoop, maar levert wel vruchten op. Als je weet hoe belangrijk het is om goed gevonden te worden in de zoekmachines, dan besef je meteen de meerwaarde van een linkbuilding specialist. Let op, er zijn heel wat minder capabele linkbuilders op de markt, vraag dus steeds referenties en bekijk de reviews. Ga niet voor een generalist, maar voor een linkbuilding specialist die dagelijks bezig is met deze materie en de nieuwe trends en beslissingen van Google op de voet volgt. Zo dek je je in tegen eventuele problemen.

Linkbuilding op langere termijn

Verwacht van vandaag op morgen geen mirakels van linkbuilding. Een goede linkbuilding specialist zal je vertellen dat het opbouwen van kwaliteitsvolle linken en andere linkbuilding technieken wel wat tijd in beslag nemen. Geef een linkbuilding specialist minimum een half jaar om resultaten te boeken en als het goed is loopt de samenwerking op veel langere termijn. Linkbuilding is immers een strategische tool die je op langere termijn inzet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here