Tijd om de koffieliefhebbers eens te verwennen! Ken jij een koffieliefhebber die binnenkort jarig is en zoek je nog de perfecte cadeau? Wij geven je enkele leuke ideetjes die je misschien wel kunnen helpen in jouw zoektocht naar dé perfecte cadeau!

Kopjeswarmer

Veel koffie- en theeliefhebbers kennen het: je bent rustig aan het genieten van je lekker drankje, tot je plots een koude slok neemt. Een kopjeswarmer is dus een topcadeau om te geven aan een koffieliefhebber. Het is een onderleggertje dat je in het stopcontact steekt en warm wordt. Je kan via een timer instellen hoe lang het apparaatje moet verwarmen, zodat je zelfs urenlang je favoriet kopje Senseo koffie kan warm houden. Geen koude koffie meer na een onverwachte meeting, of telefoongesprek!

Koffieboek

Fervente koffieliefhebbers willen natuurlijk graag alles weten over koffie. Waarom geef je dan geen boek met vele tips om de beste barista te worden? Er zijn veel verschillende soorten koffieboeken op de markt, die veel interessante informatie bevatten. Waar komt het vandaan? Wat is het verschil tussen de vele soorten koffiebonen? Hoe verloopt het proces van koffieboon tot een heerlijk tasje koffie? Met de vele koffierecepten leer je ook nog eens nieuwe soorten koffies maken. Een echt must dus voor iedere koffieliefhebber.

Herbruikbare cups

De herbruikbare cups van Nespresso zijn het ideale cadeau voor als je iets duurzaam wil geven. Je moet ze gewoon telkens weer vullen met gemalen koffie die je zelf hebt gemalen of gekocht. Voor een koffieliefhebber met een Nespresso machine kan je een leuke cadeaumand geven met enkele speciale smaakjes van Nespresso in combinatie met een herbruikbare cup.

Koffiekopjes

Natuurlijk is een set van enkele leuke koffiekopjes een goed geschenkje om te geven. Zo kan je de koffiekopjes aanpassen aan de keukenstijl van de jarige. Heeft hij of zij eerder een industriële keuken, kies dan voor eenvoudige bekers. Dit in donkere kleuren zoals zwart, bruin en donkergrijs. Bij een bohemian keukenstijl kan je eerder gaan voor iets kleurrijker. Denk aan marmeren kopjes met gekke patronen en verschillende kleurtjes. Zelfgemaakte kopjes zijn ook erg in! Dit maakt je cadeau nog persoonlijker en unieker. 

Melkopschuimer

Drinkt je vriend of vriendin graag cappuccino’s of latte’s? Dan is een melkopschuimer onmisbaar. Met dit apparaat kan je melk zowel koud als warm opschuimen. Op deze manier kan je je favoriete koffierecepten met melk nog beter maken. Elke koffieliefhebber zal je dankbaar zijn dat hij of zij hun melk niet meer handmatig moet opschuimen!