Ben jij helemaal weg van tattoos, maar weet je niet zo goed wat voor een tattoo je moet gaan nemen? Of ben je gewoon heel erg benieuwd naar de laatste trends om inspiratie op te kunnen doen? In dit artikel vertellen wij je alles over de laatste trends op tattoo gebied!

Tattoos met kosmische thema’s

Eén van de nieuwste tattoo trends is ruimte-gerelateerd. Dit kun je heel groots aanpakken door een deel van de planeten op je arm te laten tatoeëren, maar je kunt hierbij ook denken aan bijvoorbeeld sterrenbeelden, sterrenstelsels of een kleine tattoo met de planeten. Zowel mooie grote, full colour tatoeages mogen, maar mooie minimalistische ook!

Bloemen tattoo

Bloemen zijn natuurlijk al een tijdje populair, maar deze trend zet ook dit jaar gewoon door. En hoe groot of klein je dit aanpakt bepaal je uiteraard helemaal zelf. Ga voor grote lotusbloemen over de hele zijkant van je lichaam, of een kleine subtiele bloem op een minder opvallende plek.

Kleine versieringen op je hand

Iedereen heeft weleens henna tekeningen gezien op iemands hand of bij jezelf. Dit jaar worden de handen echter steeds vaker versierd door middel van een tattoo of meerdere tattoos. Deze zijn vaak klein met fijne lijntjes. Denk bijvoorbeeld een klein woord aan de zijkant van je vinger, of een symbool of tekening op je vinger.

Daarnaast zijn ook kleine symbolische tekens steeds populairder. Dit kan door een kruis op je vinger te laten zetten, maar ook het teken voor hoop of liefde zie je steeds vaker. Dit hoeft echter niet per sé op de vingers maar mag ook ergens anders. En wil je het helemaal speciaal aanpakken? Kies dan voor de single line tattoo. Deze tattoo bestaat maar uit één lijn wat zorgt voor een speciaal én minimalistisch effect.

De onderrug tattoo

In de jaren ’90 was deze tattoo ontzettend populair, vaak onder de naam ‘aarsgewei’. Veel mensen zullen het verschrikkelijk vinden, maar hij is nu weer helemaal terug. De naam ‘aarsgewei’ is te danken aan de vorm van het ontwerp. Deze wordt geplaatst op je onderrug. Het is een soort tribal, maar dan sierlijker en de twee uiteindes gaan vaak in een punt omhoog, net als bij een hertengewei.

Lees ook: Hoe ontstaat een herseninfarct?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here