Het is zomer en we willen graag genieten van het buitenleven. Hier hoort natuurlijk de barbecue bij, en die gebruiken we dan ook massaal met zijn allen. Ben je van plan binnenkort een feestje te organiseren en wil je graag de perfecte barbecue organiseren? Dan is het zeker aan te raden dit artikel verder te lezen want wij vertellen je er alles over!

Wat voor barbecue ga je gebruiken?

Heb je een kleine kolenbarbecue thuis staan dan is dit prima wanneer jullie met het hele gezin gaan genieten van een lekker stuk vlees. Maar als je een feestje gaat organiseren is het misschien verstandig een andere BBQ aan te schaffen. Met de kolenvariant ben je ten eerste minder flexibel, want als de kolen zijn uitgewerkt en jullie zijn nog niet klaar met eten heb je een probleem, maar daarnaast is het ook gewoon niet handig voor grote groepen. Kies dus voor een mooie, grote BBQ. Wil je geen gedoe met kolen? Dan kun je het beste kiezen voor een gasbarbecue.

Sla genoeg vlees en vis in

Een worstje, burger en speklap, daar kom je niet meer mee weg. Mensen kunnen een goed stuk vlees steeds beter waarderen, en kiezen dan ook vaker voor dingen die niet zo standaard zijn. Daarnaast is een goed stuk vis ook zeker niet verkeerd. Ga dus niet alleen voor het ‘standaard’ pakket, maar kies ook eens voor minder bekende lappen vlees en vis.

Salades en brood en drinken voor de barbecue

Naast een goed stuk vlees is het natuurlijk ook heel belangrijk dat er genoeg salades en brood op tafel staat. Je kan hierbij kiezen voor de standaard saladebakken, maar je zou er ook zeker voor kunnen kiezen zelf een salade te maken! Denk bijvoorbeeld aan een lekkere koude pastasalade, krabsalade of zelfgemaakte aardappelsalade.

Dit moet natuurlijk allemaal wel kunnen worden weggespoeld met lekker drinken. Natuurlijk zijn frisdranken altijd goed, net als bier en wijn. Maar je kunt ook gaan voor een lekkere cocktail. Vergeet ook zeker de ijsthee en de Radler niet, want deze zijn ongekend populair.

Zorg voor genoeg zitplekken

Uiteraard wil je dat je gasten aangenaam kunnen zitten tijdens je barbecue feest. Zorg er dus voor dat je genoeg zitplekken hebt. Is dat niet mogelijk? Dan kun je ook kiezen voor statafels, of een combinatie hiervan. Daarnaast moet je ook rekening met het servies. Je kan je eigen servies uit de kast trekken, maar misschien is het verstandiger wegwerpservies te kopen.

Lees ook: De tattoo trends van 2021

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here